Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΟΣΑ ΒΡΗΚΑΝ, ΞΟΔΕΨΑΝ ΚΑΙ 9.5 ΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ!!


Για μία ακόμη φορά η δημοτική αρχή Μαραβέλια επιχειρεί να παραποιήσει την αλήθεια για τα οικονομικά του Δήμου.
Το 2006 παρέλαβαν από τη διοίκηση Ντηνιακού 3.350.692 εκατομμύρια ευρώ ταμείο (ισολογισμός 2006), που κάλυπτε όλες τις τότε τρέχουσες υποχρεώσεις και τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν ένα Δήμο χωρίς ταμείο 213.799 (ισολογισμός 2012), υπερχρεωμένο, διαλυμένο και υποθηκευμένο με 9,5 εκατομμύρια ευρώ τουλάχιστον.
Είχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά με τα έργα και τις ημέρες  αυτής της Δημοτικής Αρχής. Όμως η νέα προσπάθεια παραπληροφόρησης δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη.
Αυτή τη φορά "τη δουλειά" της εξαπάτησης των Δημοτών ανέλαβε να κάνει με δηλώσεις του στον τοπικό τύπο όχι ο τέως αντιδήμαρχος των Οικονομικών κ. Λιακόπουλος, όπως γινόταν στο παρελθόν, αλλά ο οικονομικός σύμβουλος του κ. Μαραβέλια, δημοτικός σύμβουλος κ. Θεοτοκάς.
Τι λοιπόν κάνει ο κ. Θεοτοκάς; Προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την υποχρεωτική έκτακτη επιχορήγηση των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, η οποία δόθηκε λόγω της χρεωκοπίας του Δήμου και προκειμένου να  πληρωθούν καταναλωτικά του χρέη, για να μας πείσει ότι ο Δήμος ξεπέρασε τα οικονομικά του προβλήματα.
Τι όμως κρύβει ο κ. Θεοτοκάς; Ότι αυτά τα 9,5 εκατομμύρια της έκτακτης επιχορήγησης σύμφωνα με το Ν. 4147/2013 ΦΕΚ 98/26.4.13 και την εγκύκλιο 22 με αριθμό πρωτ. 46703/20-11-2013 θα κρατηθούν από τα μελλοντικά έσοδα του Δήμου για να αποδοθούν στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Οι Χαϊδαριώτες λοιπόν εξ αιτίας της ασυδοσίας της σπατάλης και της αδιαφάνειας της διοίκησης Μαραβέλια τα αμέσως επόμενα χρόνια θα στερηθούν 9,5 εκατομμύρια κρατικά έσοδα για υπηρεσίες και έργα στην πόλη τους. 
Σε αυτά τα 9,5 εκατομμύρια εάν προσθέσουμε το καταναλωτικό δάνειο που έλαβαν πάλι για πληρωμά χρεών ύψους 1 εκατομμυρίου και το τρέχον υπόλοιπο των χρεών  ύψους 2 εκατομμυρίων περίπου, η οικονομική ζημιά που έχει επέλθει στο Δήμο είναι ανεπανόρθωτη και θα ήταν  πολύ μεγαλύτερη εάν δεν τους σταματούσε η οικονομική κρίση. 
Αυτή την αλήθεια ο Μαραβέλιας και οι στενοί του συνεργάτες προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκρύψουν. Όμως και αυτήν την αλήθεια, όπως με συνέπεια πράττω όλα αυτά τα χρόνια, οφείλω να αποκαλύψω στο  Χαϊδαριώτικο λαό!

                                                                              «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ»


                                                                            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: